Veranda’s van Puur Eiken

Uiteraard maken wij veranda’s in eiken en douglas. Voor elke portemonnee of origineel idee krijgt u van ons een passende offerte. Verantwoord en duurzame gebinten in klassieke stijl. Technisch perfect afgewerkt en dus altijd op maat voor uw houtproject.

Douglas Veranda

De keus is dus aan u, wilt u een veranda van douglas? Dat kan, Douglas is een prachtige naaldhoutsoort die van nature zeer duurzaam is en een warme uitstraling heeft. Onbehandeld Douglas is bovendien een zeer milieuvriendelijke houtsoort voor uw project en zo slaat u twee vliegen in een klap.

Eiken Veranda

De meest gekozen veranda blijft eiken, deze houtsoort heeft een zeer goede naam als robuust. We horen van klanten dat eiken een luxere uitstraling heeft en dus zien we deze vaker als maatwerk voor de aanbouw.

Smaken verschillen en bij ons heeft u de keus uit beide houtsoorten, voor een prachtige houten overkapping op uw land of tuin!

Neem een kijkje in onze portfolio, daar vindt u veel voorbeelden van werk in beide houtsoorten om zo uw keus wat simpeler te maken. Of vraag meteen een offerte aan via onze zelfbouw module.