Deprecated: Functie jetpack_form_register_pattern is sinds versie jetpack-13.4 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern. in /home/mrumph1511/domains/puur-eiken.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
werkwijze - Puur Eiken | Houten Gebinten & Maatwerk

werkwijze puur-eiken

Wij hanteren bij Puur-Eiken een vaste werkwijze tijdens de realisatie van uw houtproject. Binnen dit proces volgen we een uitgestippeld stappenplan, zo is de communicatie helder en de planning van uw project op de rit.

We kijken graag over uw schouder mee om waar mogelijk te adviseren over bijvoorbeeld; de locatie, ontwerp en houtkeuze. Bij puur eiken kunnen we altijd een mooie houtconstructie voor u realiseren tegen scherp tarief. Het resultaat? Een prachtige houtconstructie! 

Stappenplan houtprojecten

1. een idee wordt werkelijkheid

U heeft een idee voor een houtconstructie, bijvoorbeeld een tekening van een veranda, hooiberg of luxe overkapping en kwam terecht op puur-eiken.nl!

 

2. Offerte en akkoord

Puur-Eiken doet u een offerte, waarin we samen kijken naar de houtsoort, locatie en vergunningen, (hier vindt u enkele tips en aandachtspunten).

 

3. Uitwerking & eindontwerp

Na akkoord op de offerte, tackelen we samen de laatste punten in het eindontwerp, deze tekening wordt de richtlijn voor het design.

De aanbouw van uw dromen realiseren we bij Puur-Eiken!
Al het houtwerk wordt volledig op maat verwerkt bij Puur-Eiken, nagenoeg foutloos!

4. Planning

We gaan nu het hout voor de constructie bestellen bij de houtzagerij. 

 

5. Productie gebintconstructie

In deze fase wordt de constructie gerealiseerd in onze machine. Volledig op maat en zeer efficiënt. Bekijk hier hoe dat in zijn werk gaat.

 

6. Levering houtconstructie

De constructie is nu klaar voor montage en uw kant op. We plannen samen een datum voor levering of u kunt de constructie komen ophalen.

7. Bouw constructie

U krijgt van ons bij het pakket een heldere 3D tekening, hoe de constructie op te zetten. De constructie is volledig op maat en dit scheelt u weer tijd in de uitvoering. 

 

8. Klaar is uw Puur-eiken constructie!

Nu is het een kwestie van genieten geblazen! Puur-Eiken maakt prachtige creaties op maat en we werken nauw samen met aannemers en bouwbedrijven! Heeft u nog een vraag? Neem dan contact met ons op, we zijn u graag van dienst!

Heerlijk buiten onde de overkapping van Puur-Eiken