Deprecated: Functie jetpack_form_register_pattern is sinds versie jetpack-13.4 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern. in /home/mrumph1511/domains/puur-eiken.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
terrasoverkappingen - Puur Eiken | Houten Gebinten & Maatwerk

eikenhouten terrasoverkapping

Ook voor uw terrasoverkapping kunt u bij Puur-Eiken terecht. Uniek voor u ontworpen, maar ook standaard geleverd in een compleet eiken bouwpakket. Zodat plaatst u zelf uw terrasoverkapping of met hulp van uw aannemer of hovenier natuurlijk.

De maten zijn; 4 meter diep, 4 meter breed zonder tussenpaal of 5 meter en 6 meter breed met tussenpaal. 2,3 m is de hoogte van de onderkant van de ligger. Deze bouwpakketten worden in onze werkplaats gemaakt met moderne machines zodat wij u een goede prijs/kwaliteit kunnen bieden. Het bouwpakket bestaat uit een frame van 1ste kwaliteit robuust eiken.

 

Koop een terrasoverkapping met robuuste gebinten bij Puur-Eiken.

Alle frame balken zijn voorzien van pen en gat verbindingen. Wij maken de staanders en liggers van de hoofddraagconstructie van 20 x20 cm eiken balken wat uw terrasoverkapping een robuuste uitstraling geeft! De wanden moeten in het werk gemaakt worden.

Wij kunnen het plaatsen van het bouwpakket ook voor u verzorgen in Lariks of Douglas hout

Wij maken de terrasoverkapping bewust 4 meter diep zodat er voldoende ruimte is voor een grote tafel met stoelen of lounge set. U kunt er ook voor kiezen om alleen een frame te bestellen zodat u uw terrasoverkapping op uw eigen wijze kunt afbouwen.

Wily u een eigen ontwerp aanleveren voor de eiken terrasoverkapping? Ook dit is mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Terrasoverkapping Puur Eiken te Meppel