eikenhouten terrasoverkapping

Ook voor de terrasoverkapping kunt u bij Puur-Eiken terecht. Uniek voor u ontworpen, maar ook standaard geleverd in een mooie compleet eiken bouwpakket voor uw terrasoverkapping om zelf te plaatsen, of door uw aannemer of hovenier natuurlijk.

De maten zijn; 4 meter diep, 4 meter breed zonder tussenpaal of 5 meter en 6 meter breed met tussenpaal. 2,3 m is de hoogte van de onderkant van de ligger. Deze bouwpakketten worden in onze werkplaats gemaakt met moderne machines zodat wij u een goede prijs/kwaliteit kunnen bieden. Het bouwpakket bestaat uit een frame van 1ste kwaliteit robuust eiken.

Alle frame balken zijn voorzien van pen en gat verbindingen. Wij maken de staanders en liggers van de hoofddraagconstructie van 20 x20 cm eiken balken wat uw terrasoverkapping een robuuste uitstraling geeft! De wanden moeten in het werk gemaakt worden.

Wij kunnen het plaatsen van het bouwpakket ook voor u verzorgen uiteraard, de mogelijkheden zijn altijd te bespreken.

Wij maken de terrasoverkapping bewust 4 meter diep zodat er voldoende ruimte is voor een grote tafel met stoelen of lounge set. U kunt er ook voor kiezen om alleen een frame te bestellen zodat u uw terrasoverkapping op uw eigen wijze kunt afbouwen.

Wily u een eigen ontwerp aanleveren voor de eiken terrasoverkapping? Ook dit is mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Pin It on Pinterest

Share This