Deprecated: Functie jetpack_form_register_pattern is sinds versie jetpack-13.4 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern. in /home/mrumph1511/domains/puur-eiken.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
meervaksschuren - Puur Eiken | Houten Gebinten & Maatwerk

Meervakschuren

Bij Puur-Eiken kunt u terecht voor  prachtige houten meervaksschuren met puntdak. Deze ruime schuren kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. Het is een perfecte garage of werkplaats maar is ook te gebruiken als atelier.

De maten zijn als volgt; 2 vaks uitvoering is 6 meter breed, de 3 vaks 9 meter en 4 vaks 12 meter. Allemaal zijn ze 5,5 meter diep met als optie een aanbouw/hout hok.

Wij leveren complete traditioneel eiken bouwpakketten met diverse afmetingen en kapconstructies voor uw droomgebouw om zelf te plaatsen, of door een aannemer of hovenier natuurlijk. Wij kunnen het plaatsen van het bouwpakket ook voor u verzorgen. Uiteraard zijn de mogelijkheden altijd te bespreken.

Deze bouwpakketten worden in onze werkplaats gemaakt met moderne machines zodat wij u een goede prijs/kwaliteit kunnen bieden. Het bouwpakket bestaat uit een frame van vers 1e klas kwaliteits eiken, alle frame balken zijn voorzien van pen en gat verbindingen. daarnaast word de kapconstructie geleverd als bouwpakket iedere balk is op maat gezaagd met de juiste lengte en schuinte de wanden moeten in het werk gemaakt worden.

Bij het bouwpakket worden uiteraard duidelijke bouwtekeningen geleverd zodat de bouw soepel verloopt.

U kunt er ook voor kiezen om alleen een frame te bestellen zodat u uw gebouw op eigen wijze kunt afbouwen.