Eiken gebint maatwerk van Puur-Eiken

Puur-Eiken ontwerpt en maakt prachtig eiken gebint maatwerk en douglas constructies op maat. Prachtige en solide houten gebinten met een retro look, maar met een moderne verwerking. Denk bijvoorbeeld aan een eikenhouten schuur of carport naast uw boerderij of een douglas tuinhuis of veranda naast uw woning.

Eigen ontwerp

U kunt bij ons ook terecht met uw eigen ontwerp, een modern design, of juist met het oog op authentiek houtwerk.  Of het nou gaat om een enkel gebint of een volledig eikenhouten gebintconstructie voor uw project.  Wij denken graag met u mee en kunnen op basis van uw schets of idee, een heldere 3d tekening maken met passende offerte.

Kortom als het gaat om een gebint constructie maakt Puur-Eiken de constructie van uw dromen! 

Pure kwaliteit en veel opties.

Wat opvalt bij onze constructies zijn de traditionele verbindingen, zoals de Pen-en-gat-, zwaluwstaart- en haak-lasverbindingen in combinatie met de afmetingen. Samen maken deze uw gebouw een zeer degelijk en duurzaam geheel, wat door de jaren heen alleen maar mooier wordt!

De constructies worden in Puur-Eiken werkplaats gemaakt van topkwaliteit robuust eiken waar een combinatie van ambacht en moderne machines samenwerken tot een prachtig en puur stukje vakwerk. Waar u nog lang van kunt genieten!

Wij kunnen voor u een maatwerkconstructie maken en het eiken gebint plaatsen zoals u maar wenst, maar als u zelf handig bent of graag met uw plaatselijke aannemer of hovenier samenwerkt kunnen wij u ook een maatwerk bouwpakket leveren met een duidelijke tekening.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Pen Steek Verbinding

Pin It on Pinterest

Deel op je socials: