Deprecated: Functie jetpack_form_register_pattern is sinds versie jetpack-13.4 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern. in /home/mrumph1511/domains/puur-eiken.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Lariks houten gebinten - Puur Eiken | Houten Gebinten & Maatwerk

Lariks houten gebinten 

Puur-Eiken levert naast Eiken en Douglas ook Lariks gebint maatwerk. Lariks lijkt wat op Douglas en ze worden vaak onder dezelfde noemer beschreven. Toch is Lariks net weer een stukje harder en duurzamer dan Douglas. Als er bovendien een beits gebruikt wordt voor onderhoud, zal dit er zeker voor zorgen dat kleur en levensduur verlengt worden van de houten constructie.

Neem deze houtsoort dus mee in uw overweging, of neem contact met ons op om de wensen en verschillen te bespreken. We zorgen ervoor dat u vele jaren plezier heeft van uw Lariks schuur, veranda of carport!

Kleurverschil

Lariks is in tegenstelling tot Douglas wat geler, waar Douglas een rodere kleur heeft. Zo houdt u deze houtsoort makkelijk uit elkaar. Vooral voor kapschuren en garages wordt Lariks vaak gebruikt omdat het beter tegen schimmels en rot kan en prijstechnisch een stuk voordeliger is dan Eikenhout.

Heeft u nog een vraag over welke houtsoort te gebruiken? Neem dan nu contact op met Puur-Eiken voor een constructie op maat! 

Lariks houten ook een mooie alternatief