project | Eiken veranda met pergola en houtopslag.

Wij hanteren bij Puur-Eiken een vaste werkwijze tijdens de realisatie van uw project.  Met uiterste zorg volgen we het gemaakte stappenplan, zo is de communicatie helder en de planning altijd op de rit. 

Een voorbeeld van een uitgebreid houtproject vindt u hieronder.  Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Aanbouw te Bunnik

Voor de firma Ecowoods uit vroomshoop realiseerde we een eiken veranda overkapping aan bestaande schuur in Bunnik met pergola en houtopslag.  De klant is een van onze hout leveranciers, een houtzagerij die ook het oogsten en onderhoud in de Bossen verzorgt. Dit doen ze voor Staatsbosbeheer maar ook voor landgoedeigenaren waardoor ze fantastische mooie stammen op voorraad hebben.

Wij hebben hiervan een mooi uitbreiding van de bestaande schuur gemaakt met veranda en een pergola en een houtopslag allemaal aan de hand van het tuinontwerp van de hovenier, we hebben dit ontwerp uitgewerkt in een 3d tekening waarna we een offerte hebben gemaakt voor de klant. Na akkoord hebben we het hout besteld bij ecowoods, de staanders staan op natuursteen sokkels en de fundering is gemaakt door de eigenaar zelf.

De fundering is gemaakt van een betonplaatje met daarop een pvc buis van rond 125 vol met beton in de midden staat een steigerbuis waarop het natuursteen en later de eiken staander word geplaatst is na de productie van het bouwpakket heeft ecowoods alles in Bunnik geleverd en gelost. De klant heeft alles zelf opgezet met een fantastisch eindresultaat.

Dat is echt Puur-Eiken door een mooie samenwerking kan een klant zelf echts iets moois maken!

De aanbouw van uw dromen realiseren we bij Puur-Eiken!
De aanbouw van uw dromen realiseren we bij Puur-Eiken!
De aanbouw van uw dromen realiseren we bij Puur-Eiken!