project | eiken constructie woning te Willemsoord

Wij hanteren bij Puur-Eiken een vaste werkwijze tijdens de realisatie van uw project.  Met uiterste zorg volgen we het gemaakte stappenplan, zo is de communicatie helder en de planning altijd op de rit. 

Een voorbeeld van een van onze houtprojecten vindt u hieronder.  Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Woning in Willemsoord

In samenwerking met de klant en zijn architect (studio NEP in utrecht) zijn er plannen gemaakt voor een mooie en degelijke houtconstructie.

Een mooi voorbeeld hierbij is ons advies hierin, waardoor de kap tot in de nok in het zicht is gelaten. Dit zorgt voor mooie ruime ruimtes waarin het het eiken met de traditionele pen-gat verbindingen goed tot zijn recht komen.

Binnen een fijne samenwerking met de architect heeft Puur-Eiken een 3d tekening uitgewerkt en is het hout besteld. Aan de hand van de zaaglijst die het tekenprogramma maakt wordt alles zonder afval op maat bij onze houtzagerij wordt gezaagd en gesorteerd.

We verwerken het hout direct na aankomst in onze CNC gestuurde machine waarna het genummerd wordt aan de hand van de 3d bouwtekening, als het bouwpakket gereed is zijn alle onderdelen geschuurd en netjes genummerd volgens de 3d tekening.

In dit geval hebben we het bouwpakket geleverd en ook helpen opzetten samen met de klant. Alles is in een vrijdagavond en een zaterdag opgezet met behulp van een verreiker kraan.

Klik op het drone filmpje voor een leuke beleving vanuit de lucht.

 

De aanbouw van uw dromen realiseren we bij Puur-Eiken!