project | Douglas gebinten project in Ansen

Wij hanteren bij Puur-Eiken een vaste werkwijze tijdens de realisatie van uw project.  Met uiterste zorg volgen we het gemaakte stappenplan, zo is de communicatie helder en de planning altijd op de rit. 

Een voorbeeld van een van onze houtprojecten vindt u hieronder.  Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Nieuwbouw project Ansen

Voor dit nieuwbouw project is gekozen door de architect (B+O architecten uit Meppel) voor douglas gebinten van 25×25 cm. De aannemer is voor deze gebintonderdelen via de houtzagerij bij Puur Eiken terecht gekomen, in de samenwerking zijn de ontwerptekening en 3d tekening gemaakt.

Na controle en goedgekeuring is het hout besteld bij de houtzagerij met behulp van de zaaglijst die uit ons tekenprogramma rolt zodat we geen materiaal verspillen.

We hebben voor dit project voorgesteld om in de topgevel in de bovenste punten een sponning in de gebinten te maken zodat daar rechtstreeks het isolaietglas geplaatst kan worden. Hiermee besparen we kosten en materiaal en is het ontwerp strakker.

In dit project heeft de aannemer alles in eigen beheer opgezet met eigen materieel en mensen zodat hij elk onderdeel in zijn eigen planning kan plaatsen. Dat is echt Puur-Eiken meedenken in elk detail!

De aanbouw van uw dromen realiseren we bij Puur-Eiken!
De aanbouw van uw dromen realiseren we bij Puur-Eiken!