Waanzinnig villabouw project | Aerdenhout

Ook voor uw Moderne Droomproject kunt u ons inschakelen. Puur-Eiken werkte voor dit geweldige project weer samen met de beste ontwerpers en bouwers. En hier kunnen we wel spreken van de crème de la crème van projecten.

Deze Villa staat in Aerdenhout, Bloemendaal. Verscholen in het groen werd dit klassieke landhuis omgetoverd tot een met uiterste zorg gerealiseerde Villa en wat een parel is dit geworden.

We zijn onder andere de volgende partijen zeer dankbaar en zouden adviseren zeker een kijkje te nemen op de volgende websites:

Wilt u meer informatie over dit project en de mogelijkheden zo iets voor u te realiseren? Neem dan contact met ons op.

Villabouw project Aerdenhout

Voor dit metamorphose project is gekozen voor alleen de allerbeste materialen. Alle lijnen kloppen, want the devil is in the details… Puur Eiken zorgde voor alle houten gebinten en onderdelen en zo is het een geweldige samenwerking geworden met als uitkomst deze exclusieve villa.

De woning is volledig gerenoveerd, verfraaid en verduurzaamd. De hand van Niek Oortman goed zichtbaar in het symmetrische ontwerp, de lange zichtlijnen en volledig toegepast in het in- en exterieur.
De wolfskap is verwijderd en aangepast met een rietgedekt zadeldak met diverse dakkapellen, ambachtelijk gemaakt van het beste riet uit de Weerribben. Vervolgens zijn de gevels gestuukt en de kozijnen verwijderd en aangepast. De grote ramen met mooie roedeverdeling en het ossenoograam dat de zijvleugel in de nok siert, zorgen voor volop daglicht en een optimale beleving met de tuin.

Aerdenhout Design Villa
Aerdenhout Design Villa